Guiden till Bauhaus i Oulu: Allt du behöver veta (550 px)

Välkommen till vår omfattande guide till Bauhaus i Oulu! I denna artikel kommer vi att ge dig all information du behöver om en av de mest omfattande byggvaruhusen i staden. Oavsett om du är en händig person som letar efter material för ett hemmabygge eller en professionell hantverkare, kommer du att hitta allt du behöver på Bauhaus i Oulu.

Bauhaus Oulu

Bauhaus är känt över hela världen för sina stora utbud av byggvaror, verktyg och trädgårdsprodukter. Bauhaus i Oulu är inget undantag. Detta byggvaruhus ligger på en bekväm plats och lockar besökare från hela staden. Oavsett om du behöver köpa material för en renovering, behöver verktyg för ett projekt eller vill förbättra din trädgård, har Bauhaus allt du behöver under ett och samma tak.

Adress:Huvudvägen 123, Oulu

Sortiment

Bauhaus i Oulu erbjuder ett stort och varierat sortiment av byggvaror, verktyg och trädgårdsprodukter. Här hittar du allt från färg och tapeter till verktyg och maskiner. De har även ett stort urval av trädgårdsmöbler, grillar och tillbehör för utomhusbruk. Oavsett om du är ute efter vanliga produkter eller något mer specifikt, kan du vara säker på att Bauhaus har det du behöver.

Byggnadsmaterial

Om du planerar att genomföra en renovering eller bygga något från grunden, kommer Bauhaus i Oulu att vara din bästa vän. De har ett stort utbud av byggmaterial såsom trä, cement, gips och mycket mer. Du kan även hitta allt du behöver för att installera eller reparerar VVS-system, inklusive rör, ventiler och kopplingar.

Verktyg och maskiner

Bauhaus erbjuder ett brett sortiment av verktyg och maskiner för alla dina hantverksbehov. Oavsett om du behöver en borr, en såg eller en slipmaskin, kan du vara säker på att hitta rätt produkt på Bauhaus i Oulu. De erbjuder även ett urval av elverktyg, handverktyg och tryckluftsverktyg.

Trädgårdsprodukter

Bauhaus är känt för sitt omfattande utbud av trädgårdsprodukter, och Bauhaus i Oulu är inget undantag. Här hittar du allt du behöver för att förvandla din trädgård till en oas. De har trädgårdsmöbler, grillar, växter, blommor, trädgårdsredskap och mycket mer. Oavsett om du vill skapa en mysig uteplats eller en frodig trädgård, har Bauhaus produkterna för dig.

Öppettider

Bauhaus i Oulu har generösa öppettider för att passa både de tidiga morgonmänniskorna och de sena kvällsshopparna. Nedan är deras öppettider:

Dag Öppettider
Måndag-fredag 08:00-20:00
Lördag 09:00-18:00
Söndag 10:00-18:00

Sammanfattning

Bauhaus i Oulu erbjuder ett omfattande utbud av byggvaror, verktyg och trädgårdsprodukter. Med generösa öppettider och bekväm beliggenhet är det lätt att komma till butiken och hitta allt du behöver för dina projekt. Oavsett om du är en hemmafixare eller en professionell hantverkare, kommer Bauhaus i Oulu att vara din pålitliga partner.

Låt Bauhaus i Oulu hjälpa dig att förverkliga dina byggprojekt och trädgårdsdrömmar!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Bauhaus Oulu?

Bauhaus Oulu är en bygghandel som erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg och trädgårdsprodukter.

Var är Bauhaus Oulu beläget?

Bauhaus Oulu är beläget på adressen Ilmarinkatu 13, 90400 Oulu.

Vilka produkter kan jag hitta på Bauhaus Oulu?

På Bauhaus Oulu kan du hitta allt från färg, tapeter och golv till verktyg, trä och trädgårdsprodukter.

Vilka tjänster erbjuder Bauhaus Oulu?

Bauhaus Oulu erbjuder tjänster som skärning av trä och koppling av gasgrillar.

Har Bauhaus Oulu en webbutik?

Ja, Bauhaus Oulu har en webbutik där du kan hitta och köpa produkter online.

Vilka betalningsmetoder accepterar Bauhaus Oulu online?

Bauhaus Oulu accepterar betalningsmetoder som kreditkort, direktbetalning via bank och faktura.

Vilka öppettider har Bauhaus Oulu?

Bauhaus Oulu har öppet måndag till fredag kl. 8.00-20.00, lördag kl. 8.00-18.00 och söndag kl. 10.00-18.00.

Kan jag få hjälp med mina köp på Bauhaus Oulu?

Ja, Bauhaus Oulu har kunnig personal som finns tillgänglig för att hjälpa dig med dina köp och besvara dina frågor.

Erbjuder Bauhaus Oulu några rabatter eller kampanjer?

Ja, Bauhaus Oulu har regelbundet rabatter och kampanjer på utvalda produkter.

Kan jag returnera produkter jag köper på Bauhaus Oulu?

Ja, du kan returnera produkter som du köper på Bauhaus Oulu inom 30 dagar från köpdatumet mot uppvisande av kvitto.

Artiklen Guiden till Bauhaus i Oulu: Allt du behöver veta (550 px) har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 11 anmeldelser