Expressen drönare saltsjöbaden

Här fångas farkosten på film: ”Troligtvis drönare” – Expressen

19 jan. 2022 — Syntes över Saltsjöbaden på onsdagen • Vingspann på 3-4 meter, enligt expert. Hotet om en rysk militär invasion har seglat upp i den svenska …

Polisen: Haft flera drönarobservationer – Expressen

19 jan. 2022 — En misstänkt drönare har filmats över Saltsjöbaden öster om Stockholm. … Här fångas farkosten på film: ”Troligtvis drönare”.

Alla nyheter om Saltsjöbaden – Expressen

Allt det senaste om Saltsjöbaden samlade på ett ställe. Här nedan på Expressen.se hittar du alla nyheter om Saltsjöbaden.

Så jagades drönarna av polisen i Stockholm – Expressen

28 jan. 2022 — Det första tipset kom in 13.25 då en kvinna sa sig ha noterat en större drönare över golfbanan i Saltsjöbaden.

Här fångas farkosten på film: ”Troligtvis drönare” – MSN

19 jan. 2022 — Syntes över Saltsjöbaden på onsdagen • Vingspann på 3-4 meter, … Expressen. Här fångas farkosten på film: ”Troligtvis drönare”.

Misstänkt drönare var ambulansflyg på väg mot Bromma

Misstänkt drönare var ambulansflyg på väg mot Bromma | SVT Nyheter

22 jan. 2022 — Den enda som medier visat rörliga bilder på sågs i Saltsjöbaden under … På onsdagen publicerade Expressen en artikel om en misstänkt …

Under veckan har det rapporterats flitigt om drönarobservationer runt om i landet. Den enda som medier visat rörliga bilder på sågs i Saltsjöbaden under tisdagen och visar sig inte vara någon drönare. SVT kan nu berätta att föremålet är ett flygplan från Svenskt ambulansflyg.– Jag kollade på flightradar24 och precis den tiden flög vi över Saltsjöbaden, säger piloten Daniel Hägg.

Expressens “ryska drönare” var svenskt ambulansflyg

Expressens “ryska drönare” var svenskt ambulansflyg | Fria Tider

22 jan. 2022 — På onsdagen publicerade Expressen bilder på något som såg ut som ett flygplan över Saltsjöbaden, men som “enligt Expressens uppgifter” var …

Piloten Daniel Hägg dementerar Expressens uppgifter. “Flög mellan Visby och Bromma just då”.

Andreas Braw on Twitter: “Nu har vansinnet satt igång …

Här fångas farkosten på film: ”Troligtvis drönare” • Syntes över Saltsjöbaden på onsdagen … Göttigt att få Expressen att betala för bilderna iaf :).

Jimmy Wixtrom on Twitter: “@Expressen https://t.co …

19 jan. 2022 — Här fångas farkosten på film: ”Troligtvis drönare” • Syntes över Saltsjöbaden på onsdagen. expressen.se.

Keywords: expressen drönare saltsjöbaden