Allt du behöver veta om Coop Storvreta

Coop Storvreta är en välsorterad livsmedelsbutik belägen i Storvreta, en trevlig småort strax utanför Uppsala. Butiken drivs av Coop, en av Sveriges största matvarukedjor, och har allt du behöver för att handla din vardag och fest.

Sortiment

Coop Storvreta erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter. Oavsett om du söker färska grönsaker, mejeriprodukter, kött, eller glutenfria alternativ, är chansen stor att du hittar allt du behöver här. Butiken satsar på att erbjuda ekologiska och närproducerade alternativ för de med speciella kostbehov.

Tjänster

Utöver sitt sortiment erbjuder Coop Storvreta flera tjänster för att underlätta din vardag. Du kan beställa hemleverans av dina matvaror eller använda dig av deras enkla och smidiga click & collect-tjänst. Butiken har också ett generöst utbud av recept och matinspiration för dig som vill prova nya smaker.

Bra att veta

När du handlar på Coop Storvreta får du möjlighet att bli del av Coops medlemsprogram. Medlemskapet ger dig tillgång till förmånliga erbjudanden, exklusiva rabatter och möjlighet att samla poäng som du kan använda för att handla.

“Coop Storvreta är en välsorterad och kundfokuserad matvarubutik i hjärtat av Storvreta. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna till konkurrenskraftiga priser.”

Öppettider

Dag Öppettider
Måndag-fredag 08:00 – 20:00
Lördag 08:00 – 18:00
Söndag 10:00 – 18:00

Besök Coop Storvreta idag!

Oavsett om du behöver handla till vardag eller fest, är Coop Storvreta en pålitlig och prisvärd matvarubutik som kommer att möta dina behov. Besök butiken idag och få en trevlig och bekväm handelsupplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Coop Storvreta?

Coop Storvreta är en livsmedelsbutik belägen i Storvreta, Uppsala kommun.

Vad erbjuder Coop Storvreta för produkter?

Coop Storvreta erbjuder ett brett sortiment av livsmedel, inklusive färskvaror, mejeriprodukter, frukt och grönsaker, kött och charkuterier samt hygienprodukter och hushållsartiklar.

Vilka fördelar finns det med att handla på Coop Storvreta?

Att handla på Coop Storvreta ger dig fördelar som bra priser, hög kvalitet på produkterna och ett utmärkt utbud av ekologiska och hållbara alternativ. Dessutom stödjer du även din lokala butik och samhälle genom ditt köp.

Finns det en bageriavdelning på Coop Storvreta?

Ja, Coop Storvreta har en bageriavdelning där du kan köpa nybakat bröd, kaffebröd och andra söta och salta bakverk.

Har Coop Storvreta en särskild avdelning för ekologiska produkter?

Ja, Coop Storvreta har en ekologisk avdelning där du hittar ett brett utbud av ekologiska livsmedel och andra produkter.

Kan man handla på Coop Storvreta online?

Ja, Coop Storvreta erbjuder möjligheten att handla online och få dina varor levererade direkt till ditt hem.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Coop Storvreta?

Ja, Coop Storvreta har parkeringsmöjligheter för sina kunder.

Har Coop Storvreta några speciella erbjudanden eller rabatter?

Ja, Coop Storvreta har regelbundna erbjudanden och kampanjer på utvalda produkter. Du kan hålla dig uppdaterad på dessa genom att besöka deras hemsida eller prenumerera på deras nyhetsbrev.

Finns det några speciella tjänster tillgängliga på Coop Storvreta?

Ja, Coop Storvreta erbjuder tjänster som tex. catering och blomsterutlämning. Du kan kontakta dem för mer information och bokningar.

Har Coop Storvreta någon app man kan använda?

Ja, Coop har en app där du kan hitta erbjudanden, spara favoritprodukter och hålla koll på dina bonuspoäng. Du kan ladda ner appen från App Store eller Google Play.

Artiklen Allt du behöver veta om Coop Storvreta har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 32 anmeldelser